Algemene voorwaarden

BOEKVERKOOP RIANNE VAN DE VEN OP HOOGBEGAAFDINPRAKTIJK.NL

Versie 1.0. Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 15 juli 2022.

Inleiding

In deze voorwaarden lees je welke regels gelden voor het kopen van boeken de website www.hoogbegaafdinpraktijk.nl. Ook leggen we je uit wat jouw rechten zijn rondom het terugsturen van je bestelling en de bedenktijd. 

Lees deze voorwaarden dan ook goed door. Heb je er vragen over? Stel ze gerust via info<@>hoogbegaafdinpraktijk.nl of het contactformulier.

1. Wie is wie? 

Als je in deze verklaring ‘jij’, ‘je’ of ‘jou(w)’ leest, bedoelen we jou als koper van het boek van Rianne van de Ven.

Lees je ‘Rianne van de Ven, ‘we’ ‘ons’ of ‘onze’ dan bedoelen we Rianne van de Ven Coaching en Training B.V.  ingeschreven onder kamer van koophandel nummer 81245343, gevestigd op de Oude Zoomweg 16, 6705 BR te Wageningen 

2. Onze overeenkomst: hoe komt die tot stand en wanneer gelden deze voorwaarden? 

De algemene voorwaarden gelden als je een bestelling plaatst op onze website en akkoord gaat met deze voorwaarden. De algemene voorwaarden kan je op de website lezen voordat je een bestelling plaatst. Op de website kan je ook een pdf versie downloaden, zodat je de voorwaarden op een later moment kan lezen. 

Door het plaatsen van een bestelling komt de koopovereenkomst tot stand en gelden de algemene voorwaarden. Hierdoor ontstaat enerzijds een betaalverplichting en anderzijds een leververplichting. 

Is een bepaald onderdeel van deze algemene voorwaarden niet meer geldig? Bijvoorbeeld doordat de wet is veranderd of doordat dit onderdeel is vernietigd. Dan blijft de rest van de algemene voorwaarden wel geldig. 

3. Tot hoe lang kan ik mij bedenken en het boek retourneren? 

Je hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Tijdens deze bedenktijd heb je 14 dagen de tijd om de overeenkomst te ontbinden en het boek te retourneren. Je hoeft ons hiervoor geen reden te geven. 

4. Hoe werkt het retourneren? Is retourneren gratis? 

Op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen gaat de bedenktijd is. De gegevens van PostNL zijn hiervoor bepalend. Tijdens deze 14 dagen kan je, per mail aan info<@>hoogbegaafdinpraktijk.nl of via het contactformulier, aangeven dat je van de overeenkomst af wilt en een boek wilt retourneren.  Je moet het boek binnen 14 dagen na die melding retour zenden.  Binnen 14 dagen, nadat we het boek van je hebben ontvangen, boeken we jouw geld terug. We zullen je aankoopbedrag terugstorten op dezelfde rekening waarmee je hebt betaald.

Het terugzenden is voor jouw risico, evenals de kosten voor het terugzenden. Stuur je een deel van jouw bestelling terug? Dan ontvang je alleen het aankoopbedrag van het geretourneerde boek terug. De verzendkosten krijg je dan niet terug. 

5. Mag je alles doen met het boek tijdens de bedenktijd? 

Tijdens de bedenktijd mag je een boek bekijken zoals je normaal in de winkel zou doen. Je moet dus zorgvuldig met het boek omgaan en mag het boek dus niet geheel lezen of beschadigen. Doe je dit niet, of gebruik je het boek ruimer dan hierboven omschreven, dan ben je zelf aansprakelijk voor een mogelijke waardevermindering. Het kan dan zijn dat je niet het gehele aankoopbedrag van ons terugkrijgt. In dit geval hebben nemen we hierover contact met je op voordat we het (deel van het) aankoopbedrag terugboeken.

6. Wat zijn de prijzen? Komen er nog verzendkosten bij? 

We communiceren onze prijzen en aanbiedingen op onze website. De prijzen zijn altijd inclusief btw. De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis, behalve voor de retouren. Voor verzending naar België wordt verzendkosten in rekening gebracht (€4,00 excl. 9% btw).

Als we een aanbieding op onze website of in onze nieuwsbrief communiceren, dan geldt die aanbieding voor een beperkte tijd. Je kunt later geen rechten aan een aanbieding ontlenen. 

7. Hoe werkt de bezorging?

We doen ons uiterste best zo spoedig mogelijk na de bestelling jouw boek(en) te versturen. Normaal gesproken verzenden we de bestelling binnen twee werkdagen. De bezorgtijd voor België duurt wat langer dan verzending binnen Nederland.  Verzending vindt plaats met PostNL. 

De geschatte levertijd voor Nederland 2-5 werkdagen.  Voor België 3-9 werkdagen.

Incidenteel kan het voorkomen dat dit wat langer duurt, bijvoorbeeld in een vakantieperiode of doordat de postbezorging hier wat langer over doet. Ook kan het zijn dat we een product niet op voorraad hebben, omdat een boek in herdruk is. We zullen hier transparant en tijdig over communiceren, zodat je weet waar je aan toe bent en hoe lang de levering kan duren. 

8. Wat kan je doen als je klachten hebt of ontevreden bent? 

We doen ons uiterste best te zorgen dat je tevreden over je bestelling en ons bent en blijft. We staan ervoor in dat de boeken voldoen aan de kwaliteit en eigenschappen die je hiervan kunt verwachten.

Heel soms komt het voor dat er iets misgaat. Ben je ontevreden over de kwaliteit of kwantiteit van de bestelling, dan horen we dat graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontdekking. Stuur ons dan een bericht naar info<@>hoogbegaafdinpraktijk.nl of maak gebruik van het contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren en met je zoeken naar een oplossing. 

9. Geschillen: wat doen we als we er samen niet uitkomen? 

Als we een geschil hebben, doen we ons best samen met jou tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan leggen we ons geschil voor aan de bevoegde rechter. Hiervoor geldt het Nederlandse recht.

Afsluiting

We hopen dat deze algemene voorwaarden duidelijk en begrijpelijk zijn. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info<@>hoogbegaafdinpraktijk.nl of maak gebruik van het contactformulier.