Algemene voorwaarden

Beschikbaarheid

Het boek is leverbaar vanaf ongeveer de tweede week van december 2021. Tot die datum is bestellen via voorinschrijving tegen gereduceerd tarief mogelijk.

E-book

Er is geen e-book beschikbaar, wij hebben bewust gekozen voor een mooie hard cover uitgave.

Bestellen grotere hoeveelheden

Indien u meer dan 10 boeken tegelijk bestelt, of het boek wil integreren in de prijs van een workshop of congres, is een korting mogelijk. Neem dan contact op via het contactformulier.

Verzenden

Normaal gesproken verzenden we de bestelling binnen twee werkdagen. De bezorgtijd voor België duurt wat langer dan verzending binnen Nederland. Verzending vindt plaats met PostNL.

De verzendkosten binnen Nederland, behalve voor de retouren. Voor verzending naar België wordt verzendkosten in rekening gebracht (€4,00 excl. 9% btw).

Verzenden naar andere landen

Neem contact met ons op als u een bestelling in een ander land dan België of Nederland wil laten bezorgen. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, in nieuwstaat, retourneren in de oorspronkelijke verpakking. Stuur vooraf een e-mail naar info(a)hoogbegaafdinpraktijk.nl met uw bestelnummer en de reden van retourneringen. U krijgt vervolgens een retourcode en het retouradres. Dit maakt het voor ons mogelijk om uw geld terug te storten. De portokosten zijn voor uw eigen rekening. Wanneer een retour gezonden boek niet in nieuwstaat bij ons arriveert, kunnen wij niet tot terugstorting overgaan. Wanneer een retourzendingen zonder retourcode bij ons arriveert, kunnen wij niet tot terugstorting overgaan.

Betaling

De betaling wordt afgehandeld door Mollie payments. U kunt kiezen voor betaling via iDeal of Bancontact.
Voor betaling vooraf per bankoverschrijving kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij sturen dan een factuur en na ontvangst betaling verzenden wij u uw pakket toe.